Для всіх наших шанованих читачів, які уважно читають новини щодо мобілізації, є кілька справді важливих фактів. Тепер це справді факти, адже цю інформацію підтвердили у Міноборони.

Виявляється, зараз в Україні працюють над так званим створенням Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міністерства оборони України.

Візит до ТЦК, фото: Unian
Візит до ТЦК, фото: Unian

Таким чином, виходить, що ТЦК і СП зможуть в автоматичному режимі отримувати дані з інших державних реєстрів.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

"На даному етапі в Міністерстві оборони України проводиться робота з організації інформаційної взаємодії між Реєстром та інформаційно-телекомунікаційними системами, реєстрами, базами (банками) даних, власниками (розпорядниками, адміністраторами) яких є державні органи з метою підвищення якості персональних даних призовників, військовозобов'язаних та резервістів у Реєстрі", - повідомили в Міноборони.

TЦK, скріншот: YouTube
TЦK, скріншот: YouTube

Також цього тижня Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов'язаних та резервістів отримав новий атестат відповідності КЗІ, що відкриває можливість інформаційної взаємодії з іншими державними реєстрами.

Нагадаємо, мобілізація людей з хронічними захворюваннями: у ЗСУ відповіли, чи це можливо.

Раніше повідомлялося, військовий облік жінок уже з 1 жовтня: чи потрібно самостійно йти до ТЦК.

Також, зняття з військового обліку під час мобілізації: адвокат розповів, хто має право.